|
|
|
Gönderen
|
Konu: Su altında beton dökümü (Okunma Sayısı 1183 defa)
|
|
|
|
|
|
|
|
o_guney
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2007, 12:22:33 » |
|
Umarım işinize yarar 
|
|
|
|
|
“Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur.” John Ruskin
|
|
|
İrfan Kadiroğlu
Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2007, 10:26:31 » |
|
sayın o_güney arkadaş su altında beton dökümünü sormuş, siz su altında dökülebilecek kendiliğinden yerleşen tarzda yüksek kohezyonlu bir betonun özelliklerini yazmışsınız. tamam o beton su altı için uygundur. ama sadece dizayn anlamında değil sorulan, döküm tekniğini soruyor anladığım kadarıyla. öyle değilmi sayın nuray? ben de yazılı doküman var o konuda, bilgisayarda kayıtlı değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İKRA
Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2007, 09:14:48 » |
|
SLM. 03124414243 BAF YKS KİMYASALARI BU KONUDA UZMANDIR GEREKLİ BİLGİLERİ ONLARDAN ALABİLİRSİNİZ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslan299
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2008, 01:12:49 » |
|
Umarım işinize yarar  hocam bilgin için saol. ben bu konuda tez yazmaya çalışıyorum ama kaynak sıkıntısı çekiyorum. yok denecek kadar az, eğer bilgive dökümanın varsa benimle paylaşın lütfen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gölge57
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Kasım 2008, 13:43:04 » |
|
Umarım işinize yarar  hocam bilgin için saol. ben bu konuda tez yazmaya çalışıyorum ama kaynak sıkıntısı çekiyorum. yok denecek kadar az, eğer bilgive dökümanın varsa benimle paylaşın lütfen... SLM BENIMDE TEZIM VAR SU ALTI BETON DOKUMU, YONTEMLERI , KALIPLARI ILE ILGILI BILGI BULMAM LAZIM AMA NEREDEYSE YOK YARDIMCI OLABILIRSENIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o_guney
|
 |
« Yanıtla #6 : Bugün 14:01:13 » |
|
Deniz yapılarında beton üretim teknikleri. Bulduğum kaynakları sizinle paylaşıyorum. Bu konuda uzman arkadaşlardan da ellerindeki kaynakları bizimle paylaşmalarını bekliyorum. 
|
|
|
|
|
“Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur.” John Ruskin
|
|
|
|
o_guney
|
 |
« Yanıtla #7 : Bugün 14:13:30 » |
|
PÜSKÜRTME ve PREPAKT BETON Kaynağını bulamadım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|