|
|
|
Anket
|
| Soru: |
Forumun Kalitesi Hakkında Ne düşünüyorsunuz
| Çok iyi |
| İyi |
| Orta |
| Eh işte idare der |
| Berbat |
|
|
|
|
Gönderen
|
Konu: Forumun Kalitesi Hakkında Ne düşünüyorsunuz (Okunma Sayısı 2823 defa)
|
|
|
|
|
|
|
|
barkın
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2006, 13:49:36 » |
|
Oy kullanan arkadaslarımıza katılımlarından dolayı teşekkürler. Tüm üyelerimiz anketimize katılmasıni ve dahası yorumlarınıda bizimle paylaşımasını ümit ediyoruz.
|
|
|
|
|
|
ÜÇ KİŞİYE ACI; Cahiller arasında alime, Zenginken fakir düşene, Hatırlı iken itibarını kaybedene! Şeyh Edebali
|
|
|
gül
Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2007, 15:01:33 » |
|
değerli arkadaşlar forum gerçekten çok iyi, tabi bu iyi faydalı anlamında, ciddi anlamda emek verilmiş , emek verenleri emeklerini paylaştığı için yürekten kutluyorum , ben de benzer başka bir forumda oldukça aktif bir üye olmama rağmen elimden geldiğince katılmaya gayret göstereceğim sevgi ve saygılarımla gül ayaz kimya mühendisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salih
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2007, 21:36:21 » |
|
iyi akşamlar gul hanım calışmalarınızda başşarılar forum arşivimize sizin ve tum kalite kontrol uzmanlarının katılımlarını bekliyoruz aramıza hoş geldiniz
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.salihvural.freetzi.com
|
|
|
n2mbileyok
Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2007, 12:45:19 » |
|
Merhaba arkadaşlar
Forum benim için çok faydalı oldu. Bence kalitesi çok iyi. Tabi işin daha başında olunca foruma pek katkım olamıyor. Ancak emek için teşekkür edebiliyorum. Umarım yakın zamanda benimde katkım olur. Herkese tekrar teşekkürler ve iyi bayramlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selenayy
Üye
"SAĞLIKTA KALİTE BİR SEÇENEK DEĞİL ZORUNLULUKTUR"
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2008, 10:46:18 » |
|
bende işin başında olan kalitecilerdenim 6 ay falan oldu kalite ailesine dahil olalı uzun bir yolumuz var. site amaca uygun düzenlenmiş ve bence başarılı. emeği geçenlere teşekkürler.
paylaşmak yaşamaktır ve paylaştıkça çoğalacağız....
|
|
|
|
|
|
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR, PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR 
|
|
|
DR.HANIBAL
Üye