Site İçi Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
02 Aralık 2008, 18:57:31
3761 Mesaj 1393 Konu Gönderen: 16644 Üye
Son üye: betacom

Kalite Kontrol Portalı | Forum  |  Kalite Kontrol  |  HACCP ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri  |  HACCP SİSTEMİNDE DİYETİSYENİN ROLÜ?? « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: HACCP SİSTEMİNDE DİYETİSYENİN ROLÜ??  (Okunma Sayısı 697 defa)
bahar
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 21 Mayıs 2007, 00:15:07 »

MERHABA Gülümseme
BEN TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ İÇİN KALİTE GÜVENCE SİSTEMLERİ YANİ HACCP VE
BU KONUDA DİYETİSYENİN ROLÜ,HANGİ AŞAMALARINDA NE GİBİ GÖREVLER
ALIYOR?BUNUNLA İLGİLİ ACİİİİİİİİLLLLLL YARDIM İSTİYORUM!!
LÜTFEN KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİMMM:)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERRRR!!!!!!.......

tunasert
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2008, 11:42:25 »

merhaba bende toplu beslenme sisteminde gıda müh. olarak görev yapıyorum diyetisyenin görevi menü planlama ve yemeklerin lezzet kontrolü olarak belirlidir.
vecdika
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2008, 20:31:22 »

Diyetisyenler Hacettepe Universitesindeki Hocaların yoğun gayreti sonucu toplu yemek üreten tesislerde Sorumlu Yöneticilik yapabiliyorlar. Onlara çok teşekkür etmelidirler. Sorumlu yönetici diğer bir bakış açısı ile; ürünler (yemekler) zehirleme yaptığında Patron ile birlikte kanunlar önünde sorumlu kişidir. Ülkemizde Tıp Doktorları ve Eczacılar gıda tesislerinde Sorumlu yönetici olamıyorlar. Bu onların gıda konusunda yetersiz olduklarını gösteriyor herhalde:)
"Ben çok adamlar gördüm elbisesi yok, çok elbiseler gördüm içinde adam yok" demiş Mevlana hzrt. Gıda Güvenliği hiçbir mesleğin tekelinde değildir.Yeterki Zehirleme olduğunda yurt dışına kaçma planı yapmayacak kadar bilgiye sahip ol.(Geçen yıllar ....ri Catering yemeklerinden 2 kişi ölünce Sorumlu yönetici ve 2 Patronun yurt dışına kaçtığıo söyleniyor.)
Selamlar
Vecdika
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
www.nevgrup.com.tr

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

S 0 1 2 3 4 5  arsivtr.info NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi |