Site İçi Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
21 Kasım 2008, 23:38:16
3688 Mesaj 1366 Konu Gönderen: 16257 Üye
Son üye: Emir1970

Kalite Kontrol Portalı | Forum  |  İş Kariyer  |  İş ve Eleman  |  Kalite kontrol.laboratuar « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Kalite kontrol.laboratuar  (Okunma Sayısı 1892 defa)
Murat
Üye
*

vuslat00@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : 23 Mayıs 2007, 18:49:37 »

Laboratuar ortamı için neden inşaat mühendisi  yada teknikeri isteniyor?İnternette ki tüm inşaat ve hazır beton firmaları laboratuarları ve kalite-kontrol departmanları için ya inşaat mühendisi yada inşaat teknikeri istiyor.Ben bir Kimyagerim ve bu sektörde çalışmak istiyorum.Bizler bu işleri yapamıyor muyuz?Lisans eğitimimizde çimento ve toprak analizleri konusunda eğitim alıyoruz.vede sizinde bildiğiniz gibi önemli olan okuldaki verilen bilgilerden çok kişinin çalışma hayatı boyunca kendisine birşeyler katabilmesi ve öğrenebilmesidir.sitede bu konudaki analizleri ve yapılacak işleri incelediğimde en güzel şekilde yapabileceğim konular olduğunu gördüm.Özellikle ankara ve batı karadeniz bölgelerinde bu sektörde çalışmak istiyorum.yardımcı olabilecek birisi var mı?
 msn: vuslat00@hotmail.com
 05439454254

diplomalı sürüngen
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2007, 20:51:05 »

hiç girme tesislerde hali hazırda çalışan tekniker ve diplomasız kulaktan dolma usta bozuntuları diplomanı çekemiyor.işten çok insanlarla uğraşıyorsun üç kuruşluk insanlarla uğraşılmaz!!!
varolbetonargelab.eren
Üye
*

rocketsaint@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2007, 22:01:56 »

ÇALIHAZIR BETON TESİSİNDE ÇALIŞMAK BAŞA BELA BİR SÜRÜ BİLİNÇSİZ VE CAHİL İNSANLA UĞRAŞMAK ZORUNDA KALIYORSUN.BETONUN TAKİBİ,AGREGA STOĞUNUN TAKİBİ,SANTRALİN TAKİBİ,İNŞAATLARIN KONTROLÜ,GÜNLÜK YAPTIĞIN DENEYLER VE BU TİP İNSANLAR.AYRICA ÇİMENTOYLA İŞ BİTMİYOR BETONUN DİZAYNI YENİ Bİ AGREGA GELDİĞİNDE O MALZEMENİN DENEYLERİ VE KABULÜNDE DİZAYNI,GÜNLÜK ALDIĞIN YAŞ NUMUNELER,HAFTA DA BİR GELEN KATKI DENEYLERİ,BETONUN KIVAMI VE BENZERİ ŞEYLER.KİMYAGERSEN BENCE Bİ KİMYASAL KATKI FİRMASINA GİR.
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

S 0 1 2 3 4 5  arsivtr.info NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi |