Site İçi Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
02 Aralık 2008, 22:58:42
3761 Mesaj 1393 Konu Gönderen: 16657 Üye
Son üye: mehmet_ydin

Kalite Kontrol Portalı | Forum  |  Kalite Kontrol  |  ISO9001  |  Lütfen Okuyun « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Lütfen Okuyun  (Okunma Sayısı 416 defa)
ssazman
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 27 Mart 2008, 16:57:57 »

Arkadaşlar benim Bir önerim var..

Sonuçta bu sitede bir çoğumuzun işi icabı bulunuyoruz.. Fakat etkinlik açısından yeterli değiliz...Haftada bir gün buluşup bu konularda hep beraber bilgi paylaşalım.... Eğer yeterince talep olursa benim önerim ...Her pazar saat 20:00 - 22:00 arası bu bölümde buluşalım ve bilgilerimizi paylaşalım...

Eğer Etkin bir KYS oluşturmak istiyorsak önce bu sistemi en iyi şekilde tanımalı ve ihtiyaçlarına cevap vermeliyiz.....

Saygılarımla....
Selçuk AZMAN

İrtibat için aşağıdaki mail adresimide kullanabilirsiniz....
ssazman@gmail.com

gunisigi
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2008, 22:52:52 »

Merhaba Ben aranıza yeni katıldım.Sitenin içeriğini çok güzel buldum. ancak merak ettiğim konuların cevabını bulamıyorum Dediğinize katılıyorum daha etkin olur belirli periyotlarda katılanlarla beraber görüşmemiz
Yeni işe başladım kalite güvence sorumlusu olarak ve birçok şeyi benim yapmam gerkiyor.Bizim iş yerimiz sadece numune ve küçük parti ürtimi yapıyor.Asıl üretimi fason olarak yaptırıyor.Fason üreticimizi tedarikçi olarak ele alıp değerlendirmemizmi  gerekiyor nasıl yapmam gerktiğini bilmiyorum bana örnekler gönderebilirseniz çok sevincem
deri konfeksiyon sektöründe çalışıyorum
    sevgiler herkese
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

S 0 1 2 3 4 5  arsivtr.info NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi |