|
|
|
Gönderen
|
Konu: MSA TÜRKÇE BİLGİLERİNE ACİL İHTİYACIM VARDIR (Okunma Sayısı 1189 defa)
|
|
|
|
|
|
|
cagla_ing
Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2007, 13:30:38 » |
|
Umarım işine yarar, MSA ile ilgili her şey bu kalite el kitabında var ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barcelor45
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2007, 18:11:35 » |
|
çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cagla_ing
Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2007, 18:26:51 » |
|
Sizde bana yadımcı olursanız çok sevinirimm...
1.Nitelik MSA formuna ihtiyacım var: bendeki formül korumalı formüller bozuldu hiçbir şey yapamıyorumm.. 2.Pkartına ihtiyacım var: bendeki yine formül korumalı formülleri bozuldu.. 3.Kestirimci bakım planına ihtiyacım var: bende yok 4.Tasarım yapan bir firmayla ilk defa çalışıyorum ne yapmam gerektiğini formlarını, prosedürlerini bilmiyorum ..
Şimdiden teşekkürler ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2007, 17:29:52 » |
|
çağla hanımcım eğer o formatı edinirseniz bi zahmet bana da yollayabilir misiniz?! iyi çalışmalar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cagla_ing
Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2008, 12:49:22 » |
|
Karma Bey/Hanım hala Nitelik MSA formum yokk, hala (İstatiksel Proses Kontrol) P Kartımm yokkk isyanlardayımm... Tasarımla ilgili kayıtları bulamadım.. Doğru yada yalnış bilmiyorum ben kendimm oluşturdum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasretligim
Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2008, 20:38:50 » |
|
İşte sana boş bir MSA formu arkadaşım! Umarım işine yarar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ametist
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2008, 00:24:37 » |
|
cagla çok makbule geçti çok saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet SONER
Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Şubat 2008, 22:42:44 » |
|
Arkadaşlar gönderilen formların tamamı hatalı MSA III. baskısına göre düzenlemiş olduğum form ektedir. Formun FORM kısmında yapacağınız metodu işaterleyin ölçümleri girin Rapro sayfasınd aotomatik olarak tüm hesaplar MSA III. Baskıssna göre karşınıza çıkacaktır. Ahmet SONER Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.ahmetsoner.com Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ametist
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2008, 23:36:17 » |
|
saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufser
Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2008, 17:32:37 » |
|
AHMET BEY SİZİN EXCEL SAYFASI REGİSTER HATASI VERİYOR SORUN NEDİR ACABA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet SONER
Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2008, 08:11:13 » |
|
Bu tarz hazırladığım excel sayfaları sürelidir. Register hatası vermesinin sebebi MSA içerisinde hesaplamada AIAG tarafından düzenlenen bir kaç formülasyon ve katsayılardaki virgülden sonraki değerledir. Yakın bir zamanda yeni uygulamaya göre güncelleyip koyacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bekir
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2008, 16:59:05 » |
|
merhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgili olarak,
biz firma olarak TS 16949 belgesi olan bir firmaya tedarikçi durumundayız. belirli konularda anlaşmazlığa düşüyoruz.
sormak istediğim konu şöyle; 1- bizden kontrol formları istiyorlar, okey , zaten belgeli firmayız veriyoruz. ama bu format olmaz şöyle olmalı diyorlar. 2- ölçüm raporu istiyorlar, veriyoruz, aynı bahane bu format olmaz şöyle istiyoruz falan. 3- şimdi de MSA diye tutturdular, bende bizim sistemde öyle birşey yok dedim.
bu isteklere cevap konusunda ne yapmam lazım. biz direk otomotiv tedarikçisi değiliz. bir firma bizden alıyor, onlara satıyor. ama onları ikna edemedikleri için bizim sistemi komple revize etmemizi istiyorlar.
sorun bu değil aslında, tamam yapalım ama, başka bir firma gelirde ayrı ayrı formlar isterse ne olacak?
otomotiv sektöründe çalışanlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
iyi çalışmalar,
|
|
|
|
|
|
"her seçiş, bir vazgeçiştir."
|
|
|
|