Site İçi Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
03 Aralık 2008, 00:30:59
3761 Mesaj 1393 Konu Gönderen: 16658 Üye
Son üye: thekoray56

Kalite Kontrol Portalı | Forum  |  Kalite Kontrol  |  ISO/TS 16949  |  OTOMOTİV SEKTÖRÜ İLE İLGİL HER TÜRLÜ EVRAK YARDIMINA HAZIRIM « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3
Gönderen Konu: OTOMOTİV SEKTÖRÜ İLE İLGİL HER TÜRLÜ EVRAK YARDIMINA HAZIRIM  (Okunma Sayısı 2655 defa)
kutahya
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 21 Kasım 2007, 17:17:49 »

Arkadaşlar Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü talimat, form, Prosedür KEK gönderebilirim.

hayat
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2007, 18:00:10 »

foruma hoşgeldiniz önce.

kanban sistemi ile alakalı araştırma yapıyorum ben, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2007, 20:50:49 »

Çok teşekkürler benim otomotivle ilgili tasarım kayıtlarına ihtiyacım var tasarım prosedürü tasarım fmea gibi, ygg ile ilgili prosedürün yada talimatın varmı? şimdilik bunlara çok ihtiyacım var .. ayrıca iş güvenliği el kitabınız varmı? iş akışı örneğiniz var mı? ben bu gün bir tane örnek yaptım ama alternatifte olursa iiyi olur .. ben daha önce istemiştim ama kimseden ses çıkmadı istatiksel proses kontrolle ilgili x-r hariç diğer kartlar sizde var mı? şimdiden çok teşekkür ederim ..
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2007, 20:52:18 »

kanbanla ilgili bende eğitim notları var ama bilgisayarda değil kitapçık şeklinde ben yinede scanerdan falan okutmaya çalışırım iş yerinden ama yinede söz vermeyeyim çok fazla çünkü elimden geleni yaparım ..
hayat
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2007, 09:37:36 »

çok teşekkür ederim.

kanbanla ilgili bende eğitim notları var ama bilgisayarda değil kitapçık şeklinde ben yinede scanerdan falan okutmaya çalışırım iş yerinden ama yinede söz vermeyeyim çok fazla çünkü elimden geleni yaparım ..
rame54
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2007, 12:43:35 »

Sayın kutahya
Bizde ISO/TS16949 çalışmalarına başladık.
Dijital ortamda bu konuda gönedrebileceklerinizi mailime gönderirseniz çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler....fmea uygulamaları papp dosyaları vb.....
rmecit@anadolurulman.com.tr
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2007, 20:18:04 »

bende 16949 sistemini kurmaya başladım bir kaç dokümanım eksik onların dışında her şey tamam uygulamaya geçicem ama eksik bir iki dokümanımı tamamlamadan geçmek istemiyorum acillllllllllllllllllll olarak yardım edebilecek biri vardır umarım ben sürekli yardım istiyorum ama hiç cevap alamıyorum umarım bu sefer yarıdım edebilecek birini bulurum yardıma ihtiyaçları olan varsada elimden geleni yaparım ..
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2007, 20:36:27 »

PPAP  dosyasıyla ilgili tüm dokümanları eğitim sunusuna kadar hepsini mailinize gönderdim .. güle güle kullanın .. APQP eğitim sunusuda var ..
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2007, 16:28:59 »

biraz geç oldu ama kanban ı buldumm.. güle güle kullanın

* kanban.rar (156.73 KB - Yükleme: 133 kez.)
hayat
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2007, 17:12:06 »

teşekkür ederim.
man
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2007, 19:06:32 »

otomotiv imaltında yapılan kalite muayeneleri hakkında bilgi verisisen sevinirim şimdiden teşekkürler
man
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2007, 16:20:34 »

yardım için teşekkürler sğl
curva_1907
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2007, 01:49:17 »

bende kalite yönetimi dersi alıyorum ve Stratejik Planlama Dökümanı (SPD) ve KEK örneklerine ihtiyacım var yardımcı olursanız seviniim kolay gelsin
deniz82
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2007, 17:55:57 »

Benim acil ppap dosyası örneklerine ihtiyacım var. Mailime gönderirseniz memnun olurum. dennis_jeje@hotmail.com
Ahmet SONER
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 16 Aralık 2007, 13:37:44 »

Kurumun biri ISO TS çalışmalarına başlamış ve danışmanlık alıyor ancak burdan her türlü dokümanı toplamak için mesaj yazıyor.
Durumu kurum sahibinize ilettim ya danışmana para vermeyin yada burda kurumun adını kötüye cıkartmayın
Kolaylıklar geelsin
Saygılarımla
Sayfa: [1] 2 3
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

S 0 1 2 3 4 5  arsivtr.info NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi |