09 Ocak 2009, 02:26:52
  İletileri Göster
Sayfa: [1] 2
1  Forum Hakkında / Soru ve Cevaplar / TSE 206 : 01 Ağustos 2008, 22:51:40
TSE den beton denetimine giren var arkadaşlar var ise bilgi verirseniz çok sevinirim. denetimde nelere dikkat etmeliyiz???
2  Genel / Jeoloji Mühendisliği / Terra-Rossa : 22 Ekim 2007, 09:20:10
Arkadaşlar Terra-Rossa ile ilgili genel bilgi ve Terra-Rossaların kimyasal içeriklerinin yorumlanması? ile ilgili bilgi olan varsa ve de paylaşır ise çok sevinirim  Wink
3  Kalite Kontrol / ISO9001 / Ynt: YÖNETİM TEMSİLCİSİ : 15 Ekim 2007, 12:51:10
Ne demek yardımcı olabildiysem sevinirim. Smiley
4  Forum Hakkında / Forum Hakkında / Ynt: Siteye ilgi ve yardım : 07 Ekim 2007, 11:03:34
çok haklısınız gerçekten üye sayısına göre ilgilenen ve paylaşıma katılım sayısı çok az.insanlar işine yarayan bilgileri alıp kaçıyor,site bilgi açısından çok ii ama bi soru olduğunda pek cevap yok... daha aktif olmasını diliyoruz....
5  Forum Hakkında / Soru ve Cevaplar / Ynt: kalite hedefleri : 03 Ekim 2007, 08:40:14
    selam soru çok genel olmuş kalite hedefi hazırlayacagın firma ne üretiyor bu önemli ama kalite sisteminde,hedeflerin insan kaynaklarıyla-tedarikçilerle-müşteri memnuniyetiyle-pazarpayı artırmayla-ihracat-stok faaliyetleri-uygunsuz ürün(fire)-tekrarlanan üretim yüzdesi vb... ile ilgili olabilir örneğin 2008 yılında pazarpayımızı %5 artırmak bu gibi bi hedef veya 2008 yılında uygunsuz çıkan ürün miktarımızı %10 azaltmak gibi hedefler firmanın bir önceki yılını inceleyerek gelecek yıl için ulaşılabilir hedefler koymalısın kolay gelsin ii çalışmalar. Smiley
6  Genel / İnşaat Mühendisliği / Eğilmede çekme mukavemeti deneyi : 28 Eylül 2007, 09:38:10
selam arkadaşlar,döşeme kaplama plakları-beton(karo) için eğilmede çekme mukavemeti deneyi ve dona dayanıklılık deney formu ve deney talimatı olan varsa paylaşırmıyız acaba:) teşekkürler
7  Kalite Kontrol / Prosedürler / Ynt: bakım prosedürü? : 20 Eylül 2007, 12:44:49
selam,umarım işine yarar Smiley
8  Genel / İnşaat Mühendisliği / Efektik Basınç - Boşluk Suyu Basıncı : 29 Ağustos 2007, 09:40:19
arkadaşlar master mülakatım var ve efektif basınç-boşluk suyu basıncıyla ilgili teorik bilgi ve hesaplamayla ilgili not olan varsa paylaşmasını diliyorum....
9  Kalite Kontrol / ISO9001 / Ynt: YÖNETİM TEMSİLCİSİ : 27 Ağustos 2007, 14:26:26
 selam umarım işine yarar.
10  Konu Dışı / Sizin Köşeniz / Ynt: bi sitede yazılanlar hiç hoşuma gitmedi : 27 Ağustos 2007, 09:27:04
çok güzel hazırlamışlar çok güzel bi site dünya nereye gidiyor dimi aslında çok şanslıymışız Smiley
11  Konu Dışı / Tanışalım / Ynt: selamlar : 24 Ağustos 2007, 14:27:09
selam arkadaşlar ben aslıhan jeoloji mühendisiyim şuan agrega konusuyla ilgileniyorum site çok ii dahada ii olur umarım...
12  Genel / İnşaat Mühendisliği / Ynt: elek analizi : 08 Ağustos 2007, 22:05:51
çok teşekkür ederim,standardı okudum deney yaptığım şantiyelerde firmanın ürün beyanına göre elek serileri belirlemem gerekiyor birkaç seri var yalnız kafam karışmıştı agrega biraz detay bi konu Smiley ayrıca elinizde yassılık indexi deneyiyle ilgili deney formu veya teorik bilgi varsa gönderebilirmisiniz yalnız silindirik çubuk eleklerle yapılan yassılık deneyi için çünkü yassılık şablonu revize oldu.teşekkürler
13  İnşaat / Agrega / agrega deneyleri : 24 Temmuz 2007, 15:16:46
arkadaşlar agrega deneyleri talimatı ve raporu olanlar var mı? sıkılıklık-gevşeklik birim ağırlığı deneyi ile ilgili bilginiz ve dökümanınız ayrıca beton agregaları için kırma taş için nihai ürün kalite planı varsa acilen yardımcı olursanız sevinirim Smiley
14  Üniversiteli Gençlik / Üniversiteliler / Ynt: Siz Nerdensiniz : 23 Temmuz 2007, 12:45:17
selam arkadaşlar,ben çukurova üniversitesi jeoloji mühendisliğinden mezunum.Su an bi danışmanlık şirketinde çalışıyorum agrega,hazır beton firmlalarıyla ilgileniyorum deneylerle ve üretimin standartlarıyla.site çok ii umarım forum daha aktif olur.
15  Genel / İnşaat Mühendisliği / elek analizi : 19 Temmuz 2007, 08:46:05
 arkadaşlar tse standartlarına göre elek analizi deneyinde astm eleklerimi kullanılıyor yoksa tse nin kendi elek seti varmı? acil cevap bekliyorum.lüüüttfeen
Sayfa: [1] 2
Bu Sayfa 1.563 Saniyede 63 Sorgu ile Oluşturuldu S 0 1 2 3 4 5 7 NBA