selam arkadaşlar elimde bulunan 3 ana renkten bazı renkleri elde etmek istiyorum bunların oranlarını nasıl olacağını söyleyen bir program filan varmı acaba deneme yanılma töntemiylemi bulmam gerekecek fikri olan var mı....
selam arkadaşlar elimde toprakta bulunan eser elementlerin AAS( Atomik Alev Spektroskopisi) ile tayini ve toprak kirliliği yapan elementlerin tayini şeklinde bir ödev konum var.Toprak kirliliği yapan elementlerin üst sınırları nelerdir % kaç oranlarında bulunması gerekiyor yapılan çalışmalar şeklinde döküman bulunan varsa bana yollaya bilirlermi yada nereden bulabiliriz.... teşekkürler...
tamam biliyorum ikisininde aynı mantıkla çalıştığınıda onlarla ne tür molekül tayini ve ne türde nasıl analiz yapıldığını yapılacak numunenin fiziksel ve kimyasal özelliklerinin nasıl olduğunu, nasıl numune okutulduğunu (teorik olarak) hakkında olabilir şimdiden teşekkürler.....
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı nasıl elde ederim ne tür metod kullanabilirim yada bu konu hakkında nereden bilgi bulabilirim şimdiden teşekkürler.....
arkadaşlar yerçekimsiz ortam nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan varmı nasada filan yeryüzünde bu sistem yapılabiliyor bunun nasıl yapılabileceğini hakkında bilsisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.... teşekkürkler...