09 Eylül 2010, 23:34:32
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: TALİMATLAR / PROSEDÜRLER ( Talimat ve prosedürlerimizi lütfen burda paylaşalım )  (Okunma Sayısı 17602 defa)
ysm
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : 12 Mart 2010, 22:11:38 »

acil servis işleyiş prosedrürü..

* ACL-P01_ACYL_SERVYS_YTHLEYYTH_PROSEDURU.docx (45.54 KB - Yükleme: 43 kez.)

ysm
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : 12 Mart 2010, 22:13:52 »

anesteziii...

* ANS-P01_Anesteziye_Hasta_Kabul_Proseduru.doc (90.5 KB - Yükleme: 54 kez.)
* ANS-P02_Agrinin_Tanimlanmasi_ve_Tedavisi.doc (103.5 KB - Yükleme: 37 kez.)
* ANS-P03_fast_track_pros.doc (96 KB - Yükleme: 41 kez.)
* ANS-P04_AMELY_YTHLEYYTH__PROSEDURU.doc (93 KB - Yükleme: 55 kez.)
* ANS-P05_STERYLYZASYON_SURECY.doc (92 KB - Yükleme: 53 kez.)
* ANS-P06_CPR_Proseduru.doc (131 KB - Yükleme: 64 kez.)
ysm
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : 12 Mart 2010, 22:20:54 »

sosyal hizmetler

* SH-P01__SOSYAL_HYZMETLER_YTHLEYYTH_PROSEDURU.doc (87 KB - Yükleme: 39 kez.)
* SH-F01_SOSYAL_YNCELEME_FORMU.doc (51 KB - Yükleme: 30 kez.)
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : 13 Mart 2010, 11:42:45 »

Arkadaşlar kolay gelsin Sağlık Bakanlığı Performans Kriterlerinde Cerrahi Güvenlik KOntrol listesinin hasta dosyasında olmasından bahsediyor bizdeki formlar isteneni karşılıyor ama maddede hasta dosyasında CGKListesi konulsun diyor sizde bu uygulamayı nasıl yaptınız. İllaki bu listenin olması şartmı mevcut formlar maddeleri karşılıyorsa yeterli midir?

Ölçülemeyen değer iyileştirilemez...
sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : 13 Mart 2010, 12:05:01 »

slm ameliyat olan her hasta dosyasında olmalı o formla ameliyat olan her hastaya doğrulama yapılarak kayıt altına alınmalı
ARTVİNLİ
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #110 : 13 Mart 2010, 15:19:13 »

ARKADAŞLARFORMA YENİ KATILDIM HASTA ÇALIŞAMGÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ GEREWKLİ BABA GÖNDERE BVİLECEKLER VARMI
sermin-
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : 13 Mart 2010, 19:09:15 »

Arkadaşlar kolay gelsin Sağlık Bakanlığı Performans Kriterlerinde Cerrahi Güvenlik KOntrol listesinin hasta dosyasında olmasından bahsediyor bizdeki formlar isteneni karşılıyor ama maddede hasta dosyasında CGKListesi konulsun diyor sizde bu uygulamayı nasıl yaptınız. İllaki bu listenin olması şartmı mevcut formlar maddeleri karşılıyorsa yeterli midir?
biz de cerrahi güvenlik kontrol listesini kulanıyoruz ayrıca cerrahi invaziv işlem doğrulama formunu da dolduruyoruz
bir sempozyumda bakanlık görevlisine sordum ikisini birleştirip tek form olarak uyarlayabilirsiniz dedi ...
ama biz bu konuda henüz bi çalışma yapmadık yani şuan ikisinide kullanıyoruz. birleştirirsek foruma eklerim. sizinkini bizlerle paylaşırsanız inceleyip fikir verebiliriz
zorlu yolda sabırlar dilerim kolay gelsin
sermin-
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : 13 Mart 2010, 19:15:48 »

ARKADAŞLARFORMA YENİ KATILDIM HASTA ÇALIŞAMGÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ GEREWKLİ BABA GÖNDERE BVİLECEKLER VARMI
sayın arkadaşım aramıza hoşgeldin
forumu iyice inceleyip isteklerinizi yazarsanız daha iyi olur aynı döküman defalarca eklenmemiş olur. forumun diğer başlıklarını inceleyin hasta ve çalışan güvenliği başlığı orada aradığınız prosedür mevcut
kolay gelsin....
« Son Düzenleme: 13 Mart 2010, 19:20:33 Gönderen: sermin- » Logged
sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : 13 Mart 2010, 19:50:42 »

biz de cerrahi güvenlik kontrol listesini kulanıyoruz ayrıca cerrahi invaziv işlem doğrulama formunu da dolduruyoruz
bir sempozyumda bakanlık görevlisine sordum ikisini birleştirip tek form olarak uyarlayabilirsiniz dedi ...
ama biz bu konuda henüz bi çalışma yapmadık yani şuan ikisinide kullanıyoruz. birleştirirsek foruma eklerim. sizinkini bizlerle paylaşırsanız inceleyip fikir verebiliriz
zorlu yolda sabırlar dilerim kolay gelsin

evet sermin hanım haklı son hasta çalışan güvenliği tebliğine göre cerrahi invaziv işlam doğrulama formunuda kullanmak gerekiyor fakat bizde henüz başlamadık halen cerrahi güvenli kontrol listesi kullanıyoruz bizde bi düzenleme yapacaz inşallah yapınca paylaşırım bende Cheesy
sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : 13 Mart 2010, 19:54:08 »

hatta  son aldığım duyumlara göre sağlık bakanlığı saha koordinatörleri tarafından son yayınlanan hasta çalışan güvenliği tebliğine göre uygulamalrın yapılıp yapılmadığı denetlenecekmiş hani tebliğin ekleri var ya hemşirelik ön değerlendirme formu, cerrahi invaziv işlem doğrulama formu, sözel ya da tlf tabip talimatları formu gibi
sermin-
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : 13 Mart 2010, 21:18:27 »

hatta  son aldığım duyumlara göre sağlık bakanlığı saha koordinatörleri tarafından son yayınlanan hasta çalışan güvenliği tebliğine göre uygulamalrın yapılıp yapılmadığı denetlenecekmiş hani tebliğin ekleri var ya hemşirelik ön değerlendirme formu, cerrahi invaziv işlem doğrulama formu, sözel ya da tlf tabip talimatları formu gibi
evet eminecim oyazdığın formları hepsini hastaneye uyarladık kullanıyoruz... tabi bir çok konuda eksiğiz daha çok yapmamız gereken çalışma var
aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : 14 Mart 2010, 01:12:08 »

evet arkadaşlar dün müdürlükteki arkadaşlarla görüştüm, hem kamu , hemde özel hastane denetimlerine başlıyacaklar, ilk denetimde bunaltacaklarını sanmıyorum kriterler revizyona ugradığı için özellikle kamu için geçerli çünkü sistem kamuda yavaş işler, denetim tarihleri belirlenmeye başlamış haberiniz olsun.

hepinize kolay gelsin ve iyi çalışmlar diliyorum.

EVLAT KOKUSU CENNET KOKUSU GİBİDİR. ( cennet kokulu kızım benim )
sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : 14 Mart 2010, 10:58:56 »

evet arkadaşlar dün müdürlükteki arkadaşlarla görüştüm, hem kamu , hemde özel hastane denetimlerine başlıyacaklar, ilk denetimde bunaltacaklarını sanmıyorum kriterler revizyona ugradığı için özellikle kamu için geçerli çünkü sistem kamuda yavaş işler, denetim tarihleri belirlenmeye başlamış haberiniz olsun.

hepinize kolay gelsin ve iyi çalışmlar diliyorum.

Bu arada yazmayı unuttum bize saha koordinatörleri geldiler bile Smiley))))) 14 mart tıp bayramı dolayısıyla sağlık bakanı trabzonda olacağı için o gelmeden önce saha koordinatörleri trabzonda bütün hastanelerde değerlendirme yaptılar tabii ki bizede geldiler. O kadar çok detaya indiler ki her şeyi didik didik ettiler. Genel işleyiş , altyapı, dökümantasyon vs ama herşeye baktılar. Bütün personele sordular hasta çalışan güvenliği tebliğindeki formları tek tek incelediler özellikle hemşlirelik ön değerlendirme formu, sözel order formu vs.  Gelen ekip çok donanımlıydı. Hasta hakları enfeksiyon eğitim vs hep didik didik ettiler
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #118 : 15 Mart 2010, 09:49:54 »

Arkadaşlar ben hemşirelik ön değerlendirme formunu daha önce incelemiştim bizim hastane 14 yıllık birde yeni hastanemiz var 6 aylık bir hastane yeni açılana bu formu adapte ettim ama eski hastanede hemşireler ayaklanır heralde görseler, çok güzel bir form ama, kullananlar varmı acaba.....

nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : 15 Mart 2010, 09:53:03 »

Arkadaşlar konu başlığı farklı ama atıklarınızı nasıl imha ediyorsunuz. İZAYDAŞ'a mı veriyorsunuz. Nötralize mi ediyorsunuz? Konuyla ilgili yönetmelik belli ama özel hastaneler bu konuda nasıl düşünüyor?

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.217 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu S 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 NBA - enbiey.com - omerguney.com