31 Temmuz 2010, 03:01:59
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: TÜM SAĞLIKÇI ARKADAŞLARIM BURADA TANIŞALIM  (Okunma Sayısı 2583 defa)
ümit akdag
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 09 Şubat 2010, 09:49:12 »

Merhaba İsmim ümit akdağ özel sektörde nükleer tıp bölümünde çalışmaktayım. sağlık meslek lisesi a.t.t. bölümü mezunuyum sağlık bakanlığının yeni getirdiği kalite sistemi ile başımız dertte. internette araştırırken siteye rastladım. çok beğendim. bu siteyi hazırlayanlara çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık.
mutlu sağlıklı günler diliyorum.

TAPUR
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 26 Şubat 2010, 12:18:03 »

tüm sağlık çalışanlar selamlarımı ve saygılarımı sunuyorym efen dim. sağlık müdürlüğü toptan kalita ve performans birim sorumlusu olarajk çakışmaya başldım.konuyu ana hatları ile kavradım.ama. ayrıntıları bilmiyorum araştırıyorum ayrıca kurum içinde çalışanlar için bir anket yapmak istiyorum..araştırmacı bir yapım vardır. bu anketin nasıl olacağı,soruları..hakında bilgi verirseniz sevinirim.
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 13 Mart 2010, 12:13:12 »

MERHABA ARKADAŞLAR,
Muğla Üniversitesi işletme bölümü mezunuyum. 3 yıldır özel bir hastanede Kalite Yönetim Temsilciliği yapıyorum. ISO9001:2000 KYS, Süreç Yönetimi, Veri analizi ve TUV Rheinland Başdenetçi sertifikalarına sahibim. Son zamanlarda Sağlık Bakanlığı Performans kriterleri ile benim de başım dertte bu konuda bilgi paylaşabilecek olan tüm forum arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler...

Ölçülemeyen değer iyileştirilemez...
TAPUR
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : 04 Mayıs 2010, 10:06:17 »

evet katılıyorum.meslektaşlar olarak.bir bütün olmamız gerekiyor.teşkilattaki bütün arkadaşlara selamlar saygılar
feldispat
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2010, 11:33:51 »

Sayın nrcn-cyhn

Son zamanlarda Sağlık Bakanlığı Performans kriterleri ile benim de başım dertte bu konuda bilgi paylaşabilecek olan tüm forum arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler demişssiniz sıkıştığınız konularda size yardımcı olurum

Son kongrede de bu konuları konuştuk. Sağlık Bakanlığının yapması gereken şeylerdi.

Saygılarımla

nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 04 Mayıs 2010, 14:05:36 »

Mrb Feldispat
Yapılan kongrelere katılamıyorum, umarım çok şey kaçırmıyorumdur. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Kongreden aldığınız bilgiler nelerdir? Ben en son il sağlık müd. ile görüştüm bana ekime kadar denetimler için zamanımız var demişlerdi. Rehavet çökmeye başladı ne düşündüklerini merak ediyorum, zaten il müdürlükleride bizden daha az bilgiye sahip, siz de çalışmalar nasıl gidiyor?

feldispat
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 04 Mayıs 2010, 14:42:34 »

O zaman şoka hazır olun. Mayısın sonlarına doğru başlayacaklar gibi. Çok şey kaçırıyorsunuz, kongrelere katılarak yeni bilgi ve güzel uygulamalar alabiliyorsunuz.

Sakın rehavete kapılmayın hata yaparsınız. Hastaneniz nerede?
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 04 Mayıs 2010, 14:52:13 »

Muğlada merkezde özel bir hastanede çalışıyorum, şok oldum gerçekten bilgi akışı bu konuda pek fazla yok dün sağlık müdürlüğünden bir denetim geçirdik gerçi rutin yenidoğan yb denetlediler. Sordum ama bilgi vermediler. Siz özelde mi devlettemisiniz?

feldispat
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 04 Mayıs 2010, 16:05:21 »

ben özeldeyim
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 04 Mayıs 2010, 16:25:07 »

Ben otomasyon üzerinden ilaç takip konusunda sorun yaşıyorum. Otomasyonu bilgi işlem sorumlusu yazmış ve tek çalışıyor. İşler hızlı işlemiyor. Ameliyathanede otomasyonu ilaç ve malzeme takibinde kullanamıyoruz. sizin bir bilginiz var mı?

sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 04 Mayıs 2010, 17:39:54 »

Ameliyathane , acil, hemodiyaliz vs diğer birimlerde otomasyon üzerinden ilaç ve malzeme takibi yapılmalıdır. İlaç ve malzemelerin stok ve kritik stok seviyeleri otomasyon üzerinden kontrol edilmelidir. Hatta denetimlerde otomasyon ve birimlerde bulunan ilaç ve malzemeleri karşılaştırdılar biz 15 gün önce denetim geçirdikte paylaşmak istedim.
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 05 Mayıs 2010, 07:53:40 »

Teşekkürler, bizim otomasyon kişi tarafından hazırlandı. Ameliyathanede ki arkadaşlar şikayetçi bazı malzemeler metre bazında kullanılıyor bazıları litre diyorlar. Bu tarz malzemeleri nası takip edecekler birde her kullanılan ilaç barkot okutularak mı sistemden düşecek, sürekli birisi otursun başında pc'nin, ilaç düşsün(!) böyle mi yapılır? Sizde nasıl bir sistem var?

sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 05 Mayıs 2010, 08:11:06 »

ben bizim sistemi sordum litre ya da metre bazında girilen sarflarda aynı şekilde otomasyon üzerinden takip ediliyor. fakat bunu siz değilde otomasyon yazılım firmasının yapması gerekiyor kişi tarafından hazırlandıysa sisteminiz eksiklikleri vardır mutlaka. Bizde birimlerde kullanılan ilaç ve sarf  otomasyona girildiğinde otomatik olarak stoklardan düşüyor. Barkod sistemimiz ilaç ve sarf için henüz yok sisteme barkod numarası manuel giriliyor. Bu sorun sizinle alakalı değil adam gibi bi firma ile anlaşacaksınız sisteminizi kuracak ve sıkıntı kalmayacak
sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 05 Mayıs 2010, 08:12:03 »

metre bazında olanlar metre olarak giriliyor otomasyona litre olanlar litre olarak giriliyor bunu değiştiremezsiniz zaten
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 05 Mayıs 2010, 09:49:48 »

Denetiminize kaç kişi geldiler, bütün birimler denetlendi mi?

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.119 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu S 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 NBA - yasamdan.org - enbiey.com - omerguney.com