|
Simiagel
|
 |
« : 23 Haziran 2008, 10:01:33 » |
|
merhaba makina parçası imalatı yapan bir firmada çalışıyorum. bunun yanında kendi tasarımlarımızda oluyor ama çogunlukla parça imalatı yapıyoruz
veri analizi, sevkiyat, iyileştirme prosessleri bana verildi. iyileştirme hakkında bilgi bulabildim ama diğerleri ile ilgili birşey bulamadım. bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
bu arada iyileştirme hakkında bulduklarımdan bir harman yaptım hem paylaşıma hemde yorumlarınıza açtım.
SÜREKLİ İYİLEŞTİRME Değişimin ve gelişimin en belirleyici faktörü sürekli iyileştirmedir. Müşteri memnuniyet ve sadakatinin arttırılarak pazar payının korunması amacıyla performansta sürekli iyileştirme ilke edinilir.
Sürekli iyileştirmeye odaklanmış bir kurumun gelişmesi de kaçınılmazdır. Sürekli iyileştirme için kurumun devamlı olarak kurumu ve faaliyetlerini gözden geçirmesi gerekmektedir. Toplam Kalite Yönetimi, arzulanan kalite düzeyine ve müşteri tatminine birdenbire erişilemeyeceği, bunun sürekli iyileştirme süreci içinde gerçekleştireceğini kabul etmektir.
Ayrıca belirlenmiş olan proseslerde; hizmetin daha etkin, hızlı ve verimli sunulabilmesi için, ilgili birimlerce sıralı yöneticiler vasıtasıyla, veri analizinin sonucuna göre sürekli iyileştirmeler yapılmakta ve takip edilmektedir. Yönetimin Gözden Geçirme Toplantılarında iyileştirilecek noktalar görüşülmektedir.
Bu toplantılarda;
Ürün, hizmet veya sistemde tanımlanmış kabul kriterleri ve koşullar dışında oluşan durumlar uygunsuzluk olarak nitelenir ve bu gibi durumların giderilmesinde ilk başvurulan çözümler, geçici ve anlık çözümler ise ‘düzeltme’ olarak anılır. ‘Düzeltme’ sonrasında durum incelenir, kök neden araştırılır ve kalıcı bir çözüm üretilir. Bu çözümün belirli bir süre uygulanıp, yeterli ve etkin olduğuna karar verilirse, standart bir uygulama haline dönüştürülerek sisteme maledilir. Bu uygulama karşılaşılmış olan uygunsuzluğun tekrarlanmasını engelleyebilmişse, bir ‘düzeltici faaliyet’ olarak nitelenir.
Şayet daha ortaya bir hata veya uygunsuzluk çıkmamışsa ve geçmiş tecrübeler mevcut koşullar altında uygunsuzluk oluşması ihtimalinin yüksek olduğunu düşündürüyorsa, potansiyel hata veya uygunsuzluk için bir ‘önleyici faaliyet’ tasarlanır ve uygulanır. Bu faaliyet sonucunda potansiyel olumsuzluk yaşanmıyorsa, çalışma etkin olmuş sayılabilir.
Elde edilen tüm bulgular yönetimin gözden geçirmesi amacıyla Yönetim Temsilcisi tarafından yönetime sunulur. Faydalı bulunan düzeltici faaliyetler başka ürünlere, proseslere ve operasyonlara da yaygınlaştırılır.
Sonuçlar, takip eden yönetim gözden geçirme toplantılarında izlenir.
|