Site İçi Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
02 Aralık 2008, 18:31:09
3761 Mesaj 1393 Konu Gönderen: 16643 Üye
Son üye: YUSUFMEHMET

Kalite Kontrol Portalı | Forum  |  Kalite Kontrol  |  ISO/TS 16949  |  Yardım Lütfen :(( « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Yardım Lütfen :((  (Okunma Sayısı 348 defa)
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 21 Nisan 2008, 13:00:09 »

Arkdaşlar Dış Ticaretle ilgili bilgisi olan var mı? Firmamızda Yeni Dış Ticaret bölümü açıldı. Görev tanımı yazmam gerekiyor.. yardımcı olursanız sevinirim..

Sırıtan

uacikel
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2008, 09:06:29 »

Firmada Dış ticaret ile ilgili koca bir bölüm açılıyor ve niçin açıldığını kimse bilmiyor demek oluyor şimdi bu.
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2008, 10:55:39 »

Yardıma gelince kimseden ses çıkmıyor muhalefette ilk sıralarda herkes... neyseee gerek kalmadı başka kaynaklardan buldum.. ben kopyacı değilim arkadaşım her türlü fikir ve örneklere açık çalışırım.. benim için gelen her doküman sadece ana hedefe ulaşmakta kullanılan yardımcı kaynaklardır.. ana hedef benim emeğimle oluşturduklarımdır.. başka firmaların dokümanlarının kopyası değil...
cagla_ing
Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2008, 10:57:27 »

insanlar bu siteye güvenip yardım edip yardım istiyorlarsa, yardım etmeyecek olanlar muhalefet olmasın ki zamanı geldiğin de kendileri yardım istediğinde kursağında kalmasın..
SEZAIS
Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2008, 09:32:38 »

Sn. Arkadaşım,

Dış ticaret ile ilgili pek bilgim yok ama, DTM'den 3 günlük bir eğitim almıştım. Eğer dış ticeret ile ilgili bilmek istediğin ne varsa
Dış Ticaret Müsteşarlığı ve İGEME'nin sitesinde tüm dokümanları indirmek mevcut. Eğer bir sorun olursa mailk adresini verirsen bende gönderebilirim (elimde 300-400 doküman var).

İyi günler dilerim.

Sezai
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

S 0 1 2 3 4 5  arsivtr.info NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi |