|
|
|
Gönderen
|
Konu: Endüstri Mühendisi arkadaşlar!!!! (Okunma Sayısı 1186 defa)
|
|
|
|
|
|
|
alixxis85
Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2007, 21:08:17 » |
|
valla geldik ama bizden başka endüstri mühendisi yok heralde burda.. nese gelir umarım devamı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neselispanak
Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2007, 15:52:58 » |
|
ben de endüstri mühendisiyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malatyali44
Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2007, 03:44:20 » |
|
endüstri mühendisliği ne yaptığını bilenlerin mesleğidir...çoğu zaman kimse ne yaptığını bilmez:  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salih
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2007, 17:23:39 » |
|
arkdaşlar bir inşaat muhendisi adayı olarak sitenin inşaat uzerinde yogunlaşmış olarak gormek istemiyorsanız kendi alanınızla ilgili daha cok paylaşım yapabilirsiniz boylelikle her alanda yogun bir site olmus olur dikkat ederseniz uye arkadaşların cogu sadece ihtiyacını dile getirmek için mesaj atıyor. cozum uretebilir, yardımcı olabilir bence mutlaka eelinde mevcut kaynak veya bilgile birilerinin aradığı bilgilerdir. yanlış mı dusunuyorum
PAYLAŞIM PAYLAŞIM PAYLAŞIM
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.salihvural.freetzi.com
|
|
|
|
ulkem
|
 |
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2008, 11:03:18 » |
|
herkese merhaba,artık ben de sizlerleyim.ülkem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HOZKOPRU
Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2008, 16:15:25 » |
|
Ben de ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ yim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HOZKOPRU
Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2008, 16:25:39 » |
|
Ben de ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ yim..Şu anda KONYA da bir Yan sanayide DANIMNALIK HİZMETİ yapmaktayım..HACCP,ISO 9000 Kalite Güvence Sisteleri End.Mh Uygulamaları vb. Piyasa da malesef Endüsti Mh. ne yaptığını bazı firmalar tam olarak bilmiyor..Bizim bölümüümüzn yapacağ ı işleri diğer völümler yapıyor..bazı arkadaşlaırmız iş bulmakta sıkıntı çekmekteler.. Yeni İş arayan ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ arkadaşlara Önerim:: Okul bilgilerinin belki 100 de biri ni bile piyasada kullnılmıyor..3.ve 4.sınıfltaki bazı dersler önemli ama yine yetenek,,kendinizi yetişirtmeniz.. Stajlarını iyi yerlerde yapsınlar.. Okulda bigisayar ve yabancı dil eğitimelerini iyi alsınlar..Girdikleri işte ilk etapta maaş ve konforu düşünmeisinler iyi öğrensinler iş tecrübesi çok önemlidir. (yani yok ben fazla mesaiye kalmam,elime anahtar alıp ta cıvata sökemem gibi..) Her yaptığınız sıkıntılı iş size bir tecrübe kazandırır.. İyi Günler Hüseyin Özköprü Endüstri Mh. Hozkopru@mynet.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erhan38
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Mayıs 2008, 09:23:42 » |
|
slm arkadaşlar bende endüstri mühendisi adayıyım..erciyes üniversitesi 3. sınıf..ben ve arkadşlarım kayseride bir gençlik merkezinde bir tür kalite uygulaması yaparak ab den hibe alarak burası için kullanmayı düşünüyoruz...burası için yapılabilecek ne tür kalite uygulaması olabilir..sizlerinde fikrini almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden tsk edrim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elifduran5
Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2008, 11:40:13 » |
|
herkese selam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanılsama
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2008, 14:45:54 » |
|
merhaba arkadaşlar. ben de endüstri mühendisliği okuyorum.. şuan bir firmada zorunlu satajımı yapmaktayaım.. yalnız alakasız olarak satın almaya verdiler beni..stajımsa üretim stajı..her neyse staj defteri örneği olna rakadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..burda da sayımız artar inşallah arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vemline
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2008, 11:52:28 » |
|
arkaşlar bu foruma end. mühendiliği ile ilgili proğramlar slaytlar koysak birbirimizi bilgilendirelim, seminierler varsa haber edelim kendimizi ancak böyle geliştiririz ki geliştiremezsek bizim yapacağımız işleri başkası yapar bizde sesimizi çıkartamayız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vemline
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2008, 11:58:33 » |
|
a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adanışman
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Temmuz 2008, 17:41:14 » |
|
merhaba arkadaşlar bende 99 Selçuk mezunu endüstri mühendisiyim. Ankarada danışmanlık yapmaktayım. paylaşım ve yardımlaşmaya varım. Tüm end. müh.lere selamlar.......Filiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|