11 Mart 2010, 10:11:42
Sayfa: [1] 2 3 ... 26   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SAĞLIKLA İLGİLİ HER KONUDA VE DÖKÜMAN PAYLAŞIMIN YARDIMCI OLABİLİRİM  (Okunma Sayısı 16726 defa)
aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 31 Mart 2009, 16:51:08 »

İYİ ÇALIŞMALAR

EVLAT KOKUSU CENNET KOKUSU GİBİDİR. ( cennet kokulu kızım benim )

ygz
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2009, 11:03:27 »

Hastane Çevre Temzilik Talimatına ihtiyacım var.Teşekkürler
aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2009, 09:38:14 »

hastane temizliği talimatı ektedir. iyi çalışmalar diliyorum

* hastane_temizlidhi_talimaty.doc (75 KB - Yükleme: 293 kez.)

aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2009, 10:24:16 »

JCI kriterlerine göre hazırlanmış yetkilendirme formu ektedir. iyi çalışmalar

* acil.xls (24 KB - Yükleme: 326 kez.)

Baldassare
Uzman
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2009, 21:29:11 »

hastane temizliği talimatı ektedir. iyi çalışmalar diliyorum

JCI kriterlerine göre hazırlanmış yetkilendirme formu ektedir. iyi çalışmalar

Teşekkürler...Smiley
candan-sever
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2009, 13:12:59 »

ARKADAŞLAR ACİL SERVİS İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ   VE  TRİAJ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜNE İHTİYACIM VAR  KALİTE YÖNETİMİ İCİN  YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKÜRLER
aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2009, 13:18:52 »

acil servis ve triyajı birbirinden ayıramassız . şöyle olabilir acil servis prosedürüne ekleyebilirsiniz örnek ekte mevcut yada triyaj için talimat yazabiliriniz. tiyaj için prosedür yazmanaya gerek yok, JCI da ISO da zorunlu tutmaz

* P21_acil_servis_calythma_proseduru.xls (39 KB - Yükleme: 261 kez.)

Baldassare
Uzman
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2009, 19:16:14 »

acil servis ve triyajı birbirinden ayıramassız . şöyle olabilir acil servis prosedürüne ekleyebilirsiniz örnek ekte mevcut yada triyaj için talimat yazabiliriniz. tiyaj için prosedür yazmanaya gerek yok, JCI da ISO da zorunlu tutmaz

Teşekkürler...Smiley
esinxxx
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2009, 10:08:45 »

JSI başvurusu ve hazırlanması gereken standartlar neler,ücreti nedir.bu konu ile ilgili bilgi bulamadım hiçbiryerde.JSI belgesi almış devlet hastanesi var mı?
acil serviste narkotik ilaçların uygulanması sırasında tutanak tutulması gerekli olduğunu söyledi denetçiler,siz de bir örnek var mı?
yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...
candan-sever
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2009, 10:39:51 »

MRB ARKADAŞLAR ECZANEDEN SERVİSE GİDECEK İLAÇ HAZIRLAMA VE NAKİL USÜLLERİNE DAİR TALİMATNAME VARMI.BİRDE TABURCU EDİLEN HASTALARDAN  KALAN İLAÇLAR İÇİN TALİMATNAME YE İHTİYACIM VAR.TEŞEKKÜRLER...
aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2009, 11:55:42 »

JSI başvurusu ve hazırlanması gereken standartlar neler,ücreti nedir.bu konu ile ilgili bilgi bulamadım hiçbiryerde.JSI belgesi almış devlet hastanesi var mı?
acil serviste narkotik ilaçların uygulanması sırasında tutanak tutulması gerekli olduğunu söyledi denetçiler,siz de bir örnek var mı?
yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...

AKREDİTASYON NEDİR?

Sağlık kuruluşlarında ayrı ve müstakil çoğunlukla resmi kimliği olmayan bir  birimin, sağlık kuruluşunun hizmetin kalitesini iyileştirmek için tasarlanmış bir dizi gereksinimini  karşılayıp karşılamadığını değerlendirdiği bir süreçtir.

Özetle akreditasyonun amacı:

   Hasta bakım kalitesini iyileştirmek,
   Kurumun güvenirliğini artırmak ve sağlamlaştırmak,
   Hastalara ve personele yönelik riskleri azaltmak,
   Eğitim sağlamak,
   İş tatminin artmasını sağlamak,
   Maliyetleri düşürmek,
   Sağlık hizmetleri yönetimini iyileştirmek,

AKREDİTE OLMA NEDİR?

Bir kuruluşun tüm alanlarda çekirdek ve çekirdek olmayan JCI standartları ile kabul edilebilir uygunluk gösterdiğinde sonuçlanan bir akreditasyon kararıdır.

THE JOİNT COMMİSSİON VE JCI (JOİNT COMMİSSİON İNTERNATİONAL )

Joint Commission 75 yıldır sağlıkta kalite ve güvenliği artırmaya yönelik çalışmalar yapan, kar amacı gözetmeyen organizasyon şeklidir. Amerikan birleşik devletlerinde sağlık kuruluşlarının en büyük akreditörüdür ve gönüllü bir akreditasyon süreci aracılığıyla yaklaşık 20.000 sağlık hizmeti programı denetlemektedir.

Akredite olmuş tek devlet hastanesi bursa uludağ üniversitesi belgesini almaya 2008 yılında hak kazanmıştır ve almıştır. eskişehir doğum evinin başvurusu kabul edilmiş son rtuşlarını atıyorlar. inş. onlada en kısa zamanda alırlar, bu da özellikle devlet hastanelerinde  çok iyi hatta bukadar boyuta geliceğine inanılamayan bir durum azmin gücü,

hiç bir belge bulamamız çok normal, çünkü hiç bir hastane bu  bilgileri paylaşmak istemez.

acil serviste narkotikler için tutanak tutulması zorunludur. sadece acil servis değil tüm klinikler için geçerlidir, bunu matbu narkotik defterinde yapabilirsiniz. narkotik uygulacak hemşire narkotik dolabında kaçtane aldı, hangi hemşire aldı, tarih, ve hangi hastaya uygulandığı imza atmalıdır. bununla ilgili biz hem narkotik defteri hemde kırmızı ve yeşil reçetli ayrı ayrı form kullanıyoruz. ekte formları bulabilirsiniz

* KIRMIZI__RECETE.xls (20.5 KB - Yükleme: 175 kez.)
* KIRMIZI_RECETE_YLACLARIN_DEVYR_TESLYM_KAYIT_FORMU.xls (22 KB - Yükleme: 182 kez.)
* YETHYL_RECETE.xls (20.5 KB - Yükleme: 166 kez.)

aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2009, 12:05:06 »

MRB ARKADAŞLAR ECZANEDEN SERVİSE GİDECEK İLAÇ HAZIRLAMA VE NAKİL USÜLLERİNE DAİR TALİMATNAME VARMI.BİRDE TABURCU EDİLEN HASTALARDAN  KALAN İLAÇLAR İÇİN TALİMATNAME YE İHTİYACIM VAR.TEŞEKKÜRLER...

merhaba ekte eczane çalışma talimatı mevcut, fakat devlet hastanesimisiniz özel hastanemisiniz bilmiyorum, iki eczanenin çalışma şekilleri çok farklı, ama devlet hastanelerinde hasta başı ilaç yönetmine gidildi ve bir çok  değişiklikler yapıldı. oyüzden bu talimatın içerisine onlarıda ekleyebilirsiniz

* T.163_Eczane_calythma_talimati.doc (58 KB - Yükleme: 195 kez.)

candan-sever
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2009, 12:33:22 »

yatan hasta dosyalarının içerik bakımından  eksiksiz olmasını sağlamak üzere kotrol talimatını nasıl hazırlayabilirim yardımlarınızdan ötürü şimdiden çok çok teşekür ederim.ayrıca devlet hastahanesiyiz.
aslım
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2009, 12:36:37 »

rica ederim.şöyle yapabilirsiniz, hasta dosyaları için talimat yerine bir chek list hazırlayabilirsiniz. ekte mevcuttur. (kadındoğum hastanesine uygun olarak hazırlanmıştır siz kendinize göre uygulayabilirsiniz ) iyi çalışmalar

* YATAN_HASTA_EVRAK_KONTROL_LYSTESY_rev.xls (45 KB - Yükleme: 267 kez.)

CANANCANAN
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2009, 13:11:07 »

ARKADAŞLAR LABORATUVADA GEREKLİ TÜM TALİMATLARA İHTİYACIM VAR GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
Sayfa: [1] 2 3 ... 26   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.167 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu S 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 NBA - mafya.biz - enbiey.com - omerguney.com