31 Temmuz 2010, 03:10:14
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: yoğun bakıma özgü alınması gereken kurallar  (Okunma Sayısı 403 defa)
Beyzanur
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 13 Mart 2010, 11:21:44 »

slm arkadaşlar. Bana : Yangın ve diğer acil durumlarda yoğun bakıma özgü alınması gereken önlemler ve düzenlemeler ile ilgili yazılı bir düzenleme lazım yardımcı olursanız sevinirim.

sanatkarca
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2010, 11:03:07 »

Yangınla ilgili düzenleme her birim için aynıdır bölüm bölüm ayrıldığını hiç duymadım. Yangınla ilgili genel olarak düzenlemelerimiz var. Bi de hastane afet planında da ayrıntılı oarak neler yapılacağı görevliler vs hepsi tanımlanmıştır. O da sivil savunmanın işi
nrcn-cyhn
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

nk369@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2010, 10:43:54 »

Evet arkadaşım haklısın yangın önlemleri tüm bölümleri kapsar ama bu performans kriterlerinde öyle bir bahsetmişlerki sanki yb ve ameliyathanelere özel yangın ve elektriksel güvenlik önlemleri alın demişler bizde yb konusunda baya bocalıyoruz. Sedasyon, monitörizasyon,sepsis vb. konularda ayrıntılı bilgi istemiş, doktorlarımıza bişeyler yazalım diyoruz bu konular koca bir kitapta anlatılıyor neyi yazayım ben diyorlar. Anlamadım bende kafama göre bişeyler sallıyorum artık

Ölçülemeyen değer iyileştirilemez...
zerringız
Kıdemli üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2010, 17:17:51 »

YA SANIRIM ARKADAŞ ÖZEL HASTANELERİN SINIFLANDIRMA KRİTERLERİNE GÖRE YAZMIŞ.ORADA YOĞUNBAKIMLAR BÖLÜMÜNDE ÖZELLİKLE BELİRTMİŞ YA O YÜZDEN AMA TABİİKİ TÜM HASTANEYİ KAPSAYAN BİR PLAN OLMALI..AMA NURCN-CYHN IN DEDĞİ GİBİ KRİTERLER YANILTICI:(SadSad

"şafak gün batımı...."
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.236 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu S 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 NBA - yasamdan.org - enbiey.com - omerguney.com